lauantai 27. maaliskuuta 2010

hei

tänään olen swappien parissa ahertanut ja kasannut muutaman kuoren. ti ootan innoissani,kun pääsee tutustumaan tampereen hotelliin ja sitten tampere-pirkkalan lentoasemaan, joka pääasiallinen tutustumispaikka meillä. shoppailullekin jää vähän aikaan, 1-1½ h vissiinkin luulisin, sellaisesta ajasta ope puhunut. lenkillä kävin ja äsken tulin saunasta. pyykkejä olen laittanut kuivumaan ja tyhjennellyt astianpesukoneen. huomenna kiertomatkan tekoa jossain vaiheessa ja sitten yhen kirjeen ja kai kuorenkin kasaan jossain vaiheessa. laitan valmiiksi toverikuu lähetyksenkin ekalle viikolle.

perjantai 26. maaliskuuta 2010

hei

kävin aamusella kylillä asioilla ja olen pakertanut kiertomatkan parissa muuten jokusen tunnin. lopetin jo tältä päivältä, jottei tule liikaa rasitusta ja lepään illan. kohta tosin menen askartelemaan yhen synttärikortin ja kirjotteleen yhen pikakirjeen. kaunis pv tänäänkin ollut, mutta nyt ei oo aurinkoa luvattu viime aikoina ainakaan noin viikkoon taas ollenkaan. ti mukava tulossa. lähetään käymään tampereella tutustumaan yrityksiin ja ehkä vähän shoppaillaankin kai, ainakin stockalla käydään syömisen ja yrityksiin tutustumisen lisäksi. maajussien parissa menee tää ilta.

torstai 25. maaliskuuta 2010

moro

Olen tänään ollut puoli 12 asti koulussa ja viimeisiä luentoja kuuntelemassa virolaisten viikolta. hiihtolenkin tein koulusta tullessani ja hain muutamia posteja laatikosta, synttäri ja pääsiäiskorttejani ja kummien synttärilahjan. kaunis sää tänäänkin ollut. kummitädille kirjottelin synttärikortin. huomenna onkin sitten vapaapv vuorossa ja ma vapaana, joten nyt pitkä vknloppu luvassa. salkkareita tässä oottelen juuri nyt. hiihtolenkki virkisti.

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

moi

kaunis ilta tänään ja jumpalle kohta matkalla. pv ollut tänäänkin mielenkiintoinen. huominen enää ja sitten alkaneekin mulla vapaat. huomenna katotaan jotain videota luennoilla vikana päivänä. kiertomatkaa tänäänkin vähän pakertanut iltapäivällä. mukava loppuvk tulossa.

tiistai 23. maaliskuuta 2010

hei

tänään vapaailta jumpasta, kun ei ole. huomenna taas ois jumpallekin mentävä. kaunis ilta-aurinko ja muutenkin lämmin pv ollut,  vaikka yöllä oli pakkasia. telkkaa katon n.puolen tunnin päästä ja sit käväseen pienelle lenkille. monessa paikassa surffailen netissä yhtä aikaa. kohta tääkin viikko mennyt, koska loppuviikosta pe vapaa eikä ma oo koulua. pitkä vknloppu on tulossa. kiertomatkaa tänäänkin tehnyt koulussa ja sitten kuunneltiin niitä luentoja virolaisen opettajan pitämänä. kun amadeusviikko nyt meidän koulussa virolaisilla ja ne kaks vaihto-opiskelijaa mukana niissä jutuissakin.

maanantai 22. maaliskuuta 2010

heipsan

Uusi viikko on taas aluillaan ja suihkussa poikkesin juuri äskettäin. Viikko alkoi jumpalla. Tänään olen ahkerasti pakertanut kiertomatkan parissa koulussa melko itsenäisesti. nyt katson televisiota. Olen menossa kohta iltapalalle ja sitten käyn nukkumaan. jumpalla oli sijainen oikean sairastumisen takia. tämän viikon meidän koululla pyörii virolaiset opiskelemassa amadeusta.

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

heissan

olen tänään käynnyt lenkillä ja kaupassa kävin samalla. olen ollut kotosalla ja lepäillyt. koneella ollut ahkerasti ja luin sanomalehden. kohta iltapalalle ja samalla ois katottava vaatteet huomiselle, kun ois taas koulupv luvassa ja pääsiäiskorttiurakka ohi. nyt vaatteiden kimppuun. koneellta meen pois.