lauantai 19. kesäkuuta 2010

heipsan

Kävin aamulla lenkillä ja saunassakin jo tullut oltua. välipalaa söin äsken. nyt kattelen danielin ja victorian häitä. harmaa ja sateellinen sää on ulkosalla. tangokisoja katon myös illan mittaan. kirjeiden vuoro ois huomenissa tai kuorenkin myös. kova tuulikin vaivaa ulkosalla. tänään on myös aurinko näyttäytynyt jonkin verran. lettuja paistelin.

perjantai 18. kesäkuuta 2010

moro

oikeastaan oon jo kauankin metsästänyt dvd;illeni boksia, kun ostin eilen kolme uutta vielä reissustakin. yhen löysin, mutta isomman etin jossain vaiheessa kesällä löyttäristä tai jostain. kirjakaupassa ei oikein ole. eilinen reissu onnistui oikein mukavasti ja napsasin muutaman kuvankin siellä ollessani. käytiin syömässä ja shoppailtiin heinin kanssa. nyt oon menossa takas mökille. meen ihan justiinsa tiskaamaan astiani. junatkin vielä eilen oli jonkin verran myöhässä niin kotona olin 22.50 ja painuin saman tien maate. lehdet tänään lukassut ja pakannut kirjeet,yms. matkaan. muutama kuva eilisestä reissusta.mulla on joitakin kirjeitä mukana mökille.


keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

hei

oon tänään tullut kotiin mökiltä ja kotona ootti kolme kirjettä kun hain postit ja kaikki lehdet. oon katellut matkakamppeita mukaan, rahat ja sitten junaliput yms...huomiselle. sateenvarjo kaiken varalta ja digikamera mukaan. jonkin verran tulee napsittua kuvia sieltä. iltapalalle meen ja sit kirjottelen yhtä kirjettä vielä, ei enää kauaa, kun juna lähtee kuitenkin niin aikaseen kouvolaan ennen kasia aamulla. saunonut olen mökillä.

tiistai 15. kesäkuuta 2010

heipsan

olen vaasaan melkein kirjotellut yhen kirjeen kokonaan. sateinen ja harmaa sää ulkosalla. kohta ois lounastakin syötävä. to sit oon koko päivän kouvolassa. meen taas tänään saunaan ja muutenkin ollut kohtuullisen hyvä sää ainakin eilen aamulla. kirjeitä vielä tänään ois jatkettava. posteja varmaan kivasti kotosalla.

maanantai 14. kesäkuuta 2010

heipsan

Tulin eilen illalla takas mökille. Huomenna tai keskiviikkona meen takas kotiin. käytiin hallissa. muuten oon tänään aamusta nautiskellut kauniista säästä. mutta nyt päivästä onkin jo sadellut. oon tsekannut vr:n sivuja, miten aikataulut joilla oon menossa to kouvolaan tänään pitänyt, kun eilen sattu ajolankavaurio ennen jämsään jkylän-jämsän välillä. saunomista taas iltasella luvassa ja yhen kirjeen ehkä vielä rustaan tänään. postit oottaa kotona, kun meen.

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

heipsan

olen aamulla tai puolen päivän aikaan käynnyt kaupassa. en enää löytänyt vanhaan kameraan filmirullaa vaan ostin itelleni digikameran. ja ostin sit ruokaa. sateinen su on hiukan täällä suunnalla. huomenna suunnistan takas mökille, mutta ke tuun takas to reissun takia, jossa oon koko päivän. meen nyt välillä syömään välipalaa. olisin ostanut 79e tai 99e kameran, mutta ei ollut kun olivat cittarista loppuneet. piti ostaa sitten samsung 129e. latasin akun ja laitoin yhen muistikortin, mikä mulla oli siihen. jossain vaiheessa ostan uuden, kun entinen täyttyy tai sitten isomman. meen tiskaamaankin kohta. aamulla tein yhen uuden kortin. kuvat laitan niistä.Takapihamme näyttää tältä ja veranta, myös niistä kuvia. toi korttitekeleeni lähtee yhelle swappikamulleni enoon. tai postitin sen jo.