lauantai 3. huhtikuuta 2010

hei

Olen aamusta käväissyt lenkillä vesisateesta huolimatta ja kävin samalla cittarissa, löysin itelleni violetteihin sormikkaisiin pipon tosi halvalla. ulkolaisia k-kamuja olen ettinyt facebookista itelleni ja neljä jo olenkin saanut, joista yhelle olen jo kirjoitellut, mukavaa tutustua eri kulttuureihin ja vaihtaa ajatuksia englanniksi. saunan meen pian laittamaan päälle, jotta pääsee saunomaan ja jatkan suomalaisille k-kamuille sitten kirjoittelua. plussaa tänäänkin mittarissa. huomenna ois taas pyhä ja sitten ma myös.

perjantai 2. huhtikuuta 2010

kaunista säätä

Nyt on pitkäperjantai jo käsissä ja monta päivää tässä vapaatakin osuu taas vietettäväksi. tänään olen lenkkeillyt. ulkona kaunis muutaman asteen pluskeli ja aurinko paistelee pitkänperjantain kunniaksi. saa ainakin nyt rentoutua ja viettää vapaa-aikaa kotosalla, että jaksaa pakertaa ens viikon koulussa vielä ja sitten harjottelussa sen päälle. paritkin kirjeet vielä tänään tossa, yhen laitan vaan aluillleen ja toisen vastaan kokonaan. kanaa ja perunoita oli ruoaksi. eilen saatiin koulussa monetkin pääsiäismunat open tarjoamana. muuten en pahemmin oo niitä syönyt. paitsi yksi kai ois syötävä lisää, kun kummeilta sain.

keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

hei

aamusta olin luokkani kanssa liikenteessä ja  tein reissu aamusta muualle. tunteja oli vasta iltapvllä ja hinnoiteltiin kiertomatkaa.  jumpalle meen tänään illalla.sain postia muutaman kortin vielä pääsiäiskortteja siis. muutakin postia tuli. huominen pv enää ja sitten alkaa pääsiäisloma eli vapaat. ti vasta koululle. aurinkoinen sää muuten tänään ollut.

tiistai 30. maaliskuuta 2010

hei

ti pv takana ja pitkä tamperepv. mukavaa oli,kentällä oli tosin oma maailmansa ja hotelli oli sellainen pikkuinen. kohta ois käytävä nukkumaan taas ja pari päivää enää ennen pääsiäistä. harmaa pv tänään ollut. huomenna oikeitakin tunteja ois luvassa. huomenna ois taas jumppapv ja sitten pääsee to pääsiäisen viettoon.

maanantai 29. maaliskuuta 2010

morot

tänäänkin ollut hieman harmaa sää ja nyt koittaa aurinko paistella. kiertomatkaa nakutellut tässä tovin, mutta urakka on pian tältä päivältä valmis,kun olen löytänyt kaikki ruokapaikat kiertomatkaan asiakkaalle. jumpat normaalisti tällä viikolla, vaikka onkin hiljainen viikko kyseessä. iltasella kattelen kuteet huomiselle ja sitten telkkaa jumpan päälle. kotona muuten oleilua tää päivä. postia tässä oottelen, että mitä se tuo tullessaan. eilen oli mukava päivä.

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

hei

synttäripäivää viettelemässä ja lenkin tehnyt, jälkikäteen vaan  kakun kanssa. kotona oleílua muuten tää pv vaan ollut. inho loskakeli ja kengät kastuu. samalla tulee joitakin kuvia, kortteja sain jota ite tehtyjä postissa ja ite tehty kortti lähtee heinolaan huhtikuun aikana. ti oottelen edelleen ahkerasti.mukavaa päästä koulun penkiltä pois yhdeksi kokonaiseksi päiväksi ja ke sitten istua taas koulussakin. huomenna illalla ois taas  jumppaa luvassa. pääsiäiseen enää viikko. hiljainen viikkokin on lyhyt, koska ti-to eli 3 päivää vaan hommia ja niistäkin kaks koulussa. illan viettoa jatkelen.