lauantai 17. huhtikuuta 2010

heipsan kukkuu

olen ollut tänään ostoksilla ja tehnyt ruoka sekä muita ostoksia. ruokaa meni aika lailla rahaa, mutta sen lisäksi ostin kannettavalle optisen hiiren, kun on helpompi käyttää ei karkaile minne sattuu. aika edullisesti sain logitechin hiiren. nyt pari päivää vapaata, joten saa levätä ja ladata akkuja ens viikkoa varten. kohta meen lounaalle tai laitan ruoan lämpiämään mikroon. laskuja olen maksellut ja tehnyt yhteen korttiin jo synttärisankarille runonkin. eväitä olen ostanut lisää harjotteluun.myös laitan syötyäni lisää kuvia toverikuu lahjoistani. lenkkikin tehty.

torstai 15. huhtikuuta 2010

heipsan keikkaa

tänään täysi pv 8h takana töissä ja sitten kävin ruokakaupassa tullessani. kotona olin kuuden tienoilla. kaunis sää tänäänkin ollut. huomenna vielä työpv ja sitten voi rauhoittua vknlopun viettoon ja levätä. huomenna ois vielä yksi kahvitus luvassa vitikkalan koululla kuuden tienoilla, puol kuuteen lupasin mennä. säätä kuuntelen tässä. iltapalalle ois mentävä ja sitten nukkumaan,kun huomenna harjottelupv taas.

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

heissan keikkaa

olen jo toista päivää ollut vähän ylitöissä, 30min tullut tiistaina ja tänään. muuten pv meni hyvin. jumpalle olen kohta lähössä. alkaa puol seiska iltasella. huomenna yheksään töihin. kaunis sää tänäänkin ollut. huomenna kai pitäis olla sateisempi sää säätiedotteen mukaan, joka oli lehdessä. lehdet luin kotiin tultuani ja söin jotain välipalaa. suihkuun jumpan päälle ja illan viettoa kotosalla luvassa. postia en tänään saanut.

tiistai 13. huhtikuuta 2010

hei

toinen harj.pv takana. 8h paiskittu hommia. ja päivän päälle tulin tänne mökille saunaan ja sitten kotona käväsin vaan viemässä pyörän. ja näin,että postit oli tulleet,mutta en ehtinyt niitä sen kummemmin katttelemaan. kuitenkin yksi swappikuori oli joukossa. toverikuu ja kirje. kaunis päivä tänäänkin vaikka aamusta näytti siltä,että tulis sade niskaan. saunaan piakkoin, kun salkkareiksi aion poiskin sieltä. makkaraa tulee myös syötyä samalla reissulla. tv tuotiin samalla. työssäoppimispäiväkirjan tein justiinsa äskettäin tältä päivältä. postit luen tarkemmin,kun menen kotiin.

maanantai 12. huhtikuuta 2010

hei

ensimmäinen pv on harjoittelua jo takana päin, melko hiljainen oli. ei ollut tarvetta olla pidempään, kun hiljaisen päivän takia ei tarvittu 8h. kaunis viikko on aina täälläkin päin. mukava aloitella uutta viikkoa. jumpalle meen piakkoin. tein mainosta, josta puuttuu kiertomatkaan enää pari kuvaa ja saan lähetettyä sen opettajille. illalla tv;tä kattelen.

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

hei

Olen ollut tänään mökillä saunomassa ja kirjoitellut ainakin yhen kirjeen kokonaan ja jatkanut toista postia. Mökille tein rantaan polun laiturille ja yhen pensaan kaivoin lumesta lapiolla esiin. kaunis sää on tänäänkin ollut,joten mikäpä siinä on ollut mökillä käydessä.aamusta jo lähdettiin liikenteeseen. nyt tultiin seitsemän tienoilla kotipuoleen ja kohta iltapalalle.