lauantai 24. huhtikuuta 2010

hei

Nyt soneralla surffailen netissä, ja tietoturvat asenneltu. mozillan asensin samalla. harmaa ja sateinen sää tänään ollut. yhen kirjeen jo oon tänään saanut aikaiseksi. pari tossa vielä oottelee mutta teen ne illan aikana. lounaan söin ja koneella ollut kovasti tänään. äiti lähti aamulla aikaisin reissuun ja palaa su takaisin johonkin aikaan. radioo kuunnellut jokusen tunnin. lenkille menen huomenna, kun tänään sään puolesta ei oikein huvittanut lähteä kasteleen itteään räntäkeliin. illan katon tv:tä.

perjantai 23. huhtikuuta 2010

heipsan

olen käynnyt tänään mökillä saunomassa ja mokkulankin sain jo, mutta huomenna asennustouhuja. sopimukset jo kansiossa. maajusseja kattelen ja salkkaritkin kerkisin katella kotiin tultuani. muutaman kirjeen sain tänään postin mukana ja kohta niitä lukemaan. kolea sää ollut tänään ja joten päällä saa olla vielä välihousut, toivottavasti sää nyt jo lämpenisi. iltapalaakin ois vielä tänään syötävä. pitkä lepo vknloppu luvassa. huomenna saa nukkua pidempään, ja ma taas harjoitteluun.

torstai 22. huhtikuuta 2010

hei

Mua muistettiin saksasta käsin kirjeellä, vaikka noi lentokoneet sen tuhkapilvi jutun takia olleet lentämättä niin kirjekin kesti jotain viikon tulla tänne,onneksi tuli perille. toiseksi vika harjoittelupv toiselta viikolta on mennyt jo ohi. enää huominen. talon yhtiökokous on tänään parhaillaan menossa. salkkareita oottelen ja sekä kotikatua. huomenna postitan yhen synttärilahjan. lepovknloppu alkaa kohta, oon koko vknlopun yksin kotosalla. huomennakin kasiin harjotteluun. tänään tein iltapäivällä koneella juttuja toukokuuta varten tai ohjelmaa. hyvä sää ollut tänään.

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

heipsan

Kolmas työpv tältä viikolta on jo takana. Rauhallisissa merkeissä meni tänäänkin, mutta huomenna voi olla enemmän väkeä. tänään ei ollut kauheita määriä siivoamista. Elintarvikelakkoa varten varauduin eilen ostamalla useamman paketin ruisleipää. ainakaan tänään ei juurikaan ollut enää leivissä valikoimia. jumpalle meen puol seiskaksi ja sitten suihkuun sen päälle. kaunis sää ollut. postia tullut vähän ja sitten saa taas tekemistä vknlopuksi. yks synttärilahja menee pe tai ma postiin asti. aamulla luin paikallislehden. pitäis jotain syödäkin ennen ku lähen.

tiistai 20. huhtikuuta 2010

heippa

Tänään oli hiljainen harjoittelupv takana, vähemmän vilskettä oli. Loppuviikosta voi vilkaistua. kerkisin harjoittelupvn päälle hoitamaan ruoka ja postiasioitakin hyvin. Postista hain merkkejä ja blondi tuli taloon 4 dvd tuli ostettua. nyt kotona olen ehtinyt kattomaan postia, jota ei ainakaan mulle nyt tullut mitenkään kauheasti. ainakin kirjeellä sentäs muistettiin. yhen kokonaisen ja toisen jatkon aion tehdä posteihini, jotta saan niitä jotenkin kondikseen ennen vknloppua. kun tänään ei ole jumppaakaan vaan vapaa ilta. yves rocher muisti postilla, mutta tuskin mitään tulee tilattua. päiväkirja on taas tän päivän osalta edennyt hyvin ja tunnitkin saatu laitettua ylös ja toiselle paperille kirjattu ruokarahapäivät.

maanantai 19. huhtikuuta 2010

uusi viikko on alkanut

tää viikko 16 on ainakin alkanut kauniina ja aurinkoisena. vein aamusta postia laatikkoon ja postille harj.päivän päätteeksi yhden kuoren. jumpalle oon kovasti tässä matkalla. alkaa kuudelta, mutta polkasen fillarilla tästä äkkiä. nyt on aloitettu jo toinen harjoitteluvk. mitähän tää viikko tuo tullessaan se jääkin nähtäväksi. tv:tä katon illalla. kohta pukeen jumppakuteet. eilen olin mökillä käymässä.