lauantai 15. toukokuuta 2010

heipsan

olen tänäänkin ollut istuskelemassa verannalla ja kirjotellut siellä kauhajoelle postia.saunoin jo aiemmin päivällä, mutta käyn vaan enää hammaspesulla ja muuten,kun lämpöistä vettä. telkkaa tässä katellut ja nauttinut kauniista säästä. tänäänkin paukutellut sää hellelukemissa.kohta rupean iltapalalle ja sitten vielä hetken aikaa kirjottelen yhtä kirjettäni, aamulla tein lenkin kun vielä keli oli suosiollinen tai siis ei ollut liian kuumaa lenkkeillä. nyt kaunista ilta-aurinkoa.

perjantai 14. toukokuuta 2010

hellekeliä

Tänään on paukkunut helleraja rikki, kotona näytti +26c ja mökin mittarissa +29c. Nyt pelargoniat ostettu ja mökillä su asti. Hikinen oli myös harjoittelupv, kun ilmanvaihto huono työpaikalla niin tuli kuumat paikat. vknlopun sää selviää kohta. tosin ens viikolla luvanneet samanlaista keliä. rupean kattelemaan telkkaa ja sit meen saunaan. saas nähä meneekö tänään uimaan,ainakin ke jäi jo talviturkki järveen. ei malttanut millään olla pois ulkoa, nyt aurinko pilvessä, mutta luin päivän lehden mökin verannalla.

torstai 13. toukokuuta 2010

hei

olen ollut nähnyt tällä viikolla pietariin liikennöivän junan, kuva tulee siitä alle. muistuttaa osaltaan pendolinoa. olen vielä mökillä. tänään tosin oon menossa kotiin, kun huomenna ois taas harjottelua, mutta huomenna tuun takas tänne. hiukan koleampi,kun eilen, mutta huomenna taas luvattu yli 20c. huomenna puutarhapäiville ennen tänne tuloa. lähen kohta lenkille.

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

heissan

tänään ollut aivan ihana keli ja aurinkoinen,mittari näyttänyt yli 20c. oon nyt mökillä nauttimassa säästä. vaikka ollaan illassa aurinko paistaa vieläkin. harjottelupv meni hyvin. kolme viikkoa vielä harjottelua olisi jäljellä. olen pukeutunut kesäisesti. toivottavasti ei kesäkelit kokonaan ole tässä vaan saa myöhemminkin nauttia niistä. tuli napsittua kuvia itestään ja tänne voisi laittaa sään kunniaksi yhden. sit lähen saunomaan. telkkaa meen kattomaan puolen tunnin sisällä. istuskelin mökin verannalla.

tiistai 11. toukokuuta 2010

heissan

Tää viikko on alkanut hyvin ja muuttunut tänään lämpimämmäksi. sateisen oloinen sää tosin tänään ollut. tehnyt top päiväkirjaa ja miettinyt jo kesäsuunnitelmia,kun serkun tykökin nyt pääsee junalla, kun venäjän suunnalle avautu junayhteydet. ei enää pelkkiä junabusseja. huominen vielä ja sitten on yksi lepopv. mietin tässä millon menis kysyyn taas hiusten leikkaus aikaa. huomenna taas ois yhdeksään meno harjotteluun.

maanantai 10. toukokuuta 2010

hei

olen tänään aloitellut vajaata viikkoa harjottelussa. kauden vihon viimeinen jumppa on kohta, joten polkemista toisen eteen alkaa ihan kohta. viikko on alkanut harrmaana, mutta muuttumassa kauniimmaksi ja lämpimämmäksi huomisesta alkaen. ke vissiin oon menossa taasen meidän mökille oikein yöksikin. pe mennään puutarhapäiville ostamaan pelargonioita. kiva viikko on tulossa.

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

äitienpvää

Tein aamulla aamupalan ja keitin kahvit. Tarjosin shellillä äitienpvlounaan, siis maksoin molemmat. Nyt oon mökillä. Ihan piakkoin menossa tästä saunaan ja sitten vielä yhen kirjeen kimppuun. Kotiin myöhemmin iltasella, kun mihinkään ei silleen ole kiire. Vajaa viikkokin harjottelussa torstain pyhäpäivän takia. Sateinen su vaan on, ei kovinkaan kaunis äitienpv.