lauantai 12. kesäkuuta 2010

heissan

olen tänään käynnyt maapaikassamme tai sen metsissä. talo myyty sieltä. mökkeillyt muuten ja tänään välillä kotiin matkalla. saunaan nyt menossa. sadekeli tänäänin ollut tääällä suunnalla. postit pe hakematta postilaatikosta. muuten ollut kiva pv. uusia kuvia napsinut itsestäni. uusin pv asu kuvani tässä. cotnetto jätskiä nautiskellut äsken. eiliset lehdetkin lukematta kotosalla ja tän aamun, sanomalehdistä kyse.

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

laivatunnelmissa

tein ma yhden synttärikortin vilppulaan entiselle koulukaverille, josta kohta kuva. pakkailtua olen eilen saanut loppuun ja yövaatteet laitoin aamulla mukaan. silittänyt vaatteet ja vieny pyörän autokatokseen. eväätkin jo tehty valmiiksi aamupalapöydässä. harmaa pv tänään tulossa ja muutenkin silleen ei kauheasti lämmitä, kun ei aurinkoa oo taivaalla. pe ehkä sitten mökille kun yhdestä reissusta selvitty. aamun lehdetkin jo oon lukassut herättyäni. kuteetkin katottu mitä laitan päälleni turun satamaan mennessä. taas tota 3d tyyliä toikin synttärikortti.


tiistai 8. kesäkuuta 2010

mökiltä

olen tänään aamusta laittanut pesukoneen päälle ja aamupalan jälkeen tulin mökille. kaunis sää ulkosalla. olen nautiskellut jätskiä ruoan päälle. saunotaan täällä ja sitten kotiin takas jatkamaan pakkailua. huomenna ennen kolmea lähtee bussi kohti turkua. takas sitten jämsään siis to-pe yönä. meen vielä lenkille ennen saunaa.gynen asioita myös hoideltava kesäkuussa. kiva pv siis tänään ollut. keittoa oli ruokana. ruotsissa käväsen isabellalla.

maanantai 7. kesäkuuta 2010

heissan

olen tänään ollut aamulla hoitamassa asioita ja hain junaliput kouvolaan juna-aseman junamaatista. siivoillut muuten ja vienyt pyykkiä narulle. toiset lakanat toin kuivana pois sieltä. kaunis keli ulkosalla. meen tekeen nyt lettutaikinan vanhasta maidosta ja paisteleen niitä. ke reissua varten olen vähän jo pakkaillut, koruja illaksi ja sitten rahat jo mukana. postia vein laatikkoon ison kasan tänään. kortteja sit teen jokusen kun letut paisteltu.

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

kesäistä su päivää

olen tänään ollut viettämässä su päivää mökillä. ke reissua oottelen kovasti ja sitten joku pv mökillekin tulossa yöksi. aurinko tänään jossain määrin paistellut. kovasti ois asioita huomenna hoideltava. kun ei ole edes kesätöitäkään.täällä muutenkin huono tilanne työn saannin suhteen. radiota kuunnellut tässä. kaverilta sain kivan valmistujaiskuvan sähköpostissa. saunomista ois luvassa täällä. sit kotia kohti. kouvolan reissulle katellut aikatauluja.