perjantai 4. kesäkuuta 2010

kesäloma alko

nyt on viimeinenkin harjoittelupv takana. sain lähtiessäni työtodistuksen ja läksiäislahjan. läksiäislahjasta tulee kuvat. kivasti meni viimeinenkin harjoittelupv. nyt sitten viimeinkin alkoi kesäloma. harmas taivas. elokuussa vien sit top jutut koululle, kun kaikki valmista. nyt saa rentoutua seuraavat viikot. kun ei ole noita kesätöitäkään tiedossa. ihan kivasti jo suunnitelmía, ei ainakaan vielä tuu stressiä. haastava vuosi kun tulossa. vknlopun nyt ainakin kotosalla.molemmat noi tuohesta.tykkään ainakin itse. rauhassa saa loman tehdä kaikkee kivaa. kun ensin hoitaa ton laivamatkan pois. niin sitten oottelen jo kouvolan reissua.

torstai 3. kesäkuuta 2010

kesäinen keli

Tänään aamusta käväsin koululla kevätjuhlassa, jossa oli kaikkea hauskaa ohjelmaa ja hakemassa opintokortin. haasteellinen toinen vuosi tulossa espanjan ja oppareiden kanssa, mutta nyt ei mietitä niitä vaan nautitaan huomisen harjoittelupvn jälkeen kesälomasta. tänään olin loppupvn harjottelussa. kaunis sää. kävin leikkuuttamassa kutrini kolmen maissa. jätskiä nautiskellut. huomenna ois vielä yheksään mentävä harjottelupaikalle ja sitten sekin on ohi ja eka vuosi kasassa, vaikka kurssien osalta jo ollut kaksi kuukautta sitten. ilta tv:n parissa.

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

hellurei

Tänään top arviointi meni jees. keskiarvona sain h2,3 eli h2 periaatteessa mitä pikaisesti näin. kun allekirjotin arviointilomakkeen. Ohjaajalta sain luvan mennä aamusella kevätjuhlaan koululle ja topissa sit loppupv. ei oo enää kun kaksi päivää harjoittelua. lomafiilikset huipussaan. ens viikon reissu maksettu ja kouvolan reissua suunnittelemassa tai päivä melkein lyöty lukkoon,että voi junalippuja mennä hakemaan joku pv ens viikolla. opintokorttina saan saman mitä wilmasta katellut, en suoritakaan 120 ja vaan 80 opintoviikkoa kaiken kaikkiaan matkailualaa. ihana keli.

tiistai 1. kesäkuuta 2010

heissan

olen tänään vapaalla lauantaista, huomenna taas harjotteluun kolmanneksi viimeistä päivää. kaunis sää ja lämmin. ihanaa,kun pääsee pian lomailemaan. reissattua tulee muutenkin loman aikana. palastelin raparpereja aamun aikana. nyt laitettu ne pakasteeseen. muuten meen tänään mökille saunomaan. eilen oli vikat salkkarit, nyt jää kaiholla oottaan elokuuta. hyvä pv varmaan luvassa. sängyn meen peittään kunnolla jossain vaiheessa.

maanantai 31. toukokuuta 2010

heipsan kukkuu

olen aloittellut jo viimeistä viikkoa harjottelusta, oikein mukavasti alko. ke oottelessa, jolloin open arviointikäynti. ihana sää tai siis aurinko paistaa ja kahtakymmentä mittarissa. oikein lomakelit. pe ei enää ole pitkä aika tosiaankaan. salkkarit jää tänään kesätauolle. harmi,kun ei uusintoja tule katottua siinä määrin mitä muuten nyt kattelen niitä. ens viikoksi jo suunnitelmia, kun reissua ois suunnitteilla. harjoittelussa mennyt pv hyvin. ryhmän jäljiltä oli vieläkin kivasti hommaa. ilta tv:n parissa.

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

heips

Su mennyt mökillä saunoen ja aamusta pari kirjettä väsäten. sateinen ja aurinkoinen keli ollut vuoron perään. yhen kuoren aion saada myös illan aikana. huomenna aloittelemaan vikaa viikkoa harjottelusta. ti siitäkin vapaa, korvaa lauantai-illan työt. sit tulee tasan 39, muuten ois 40. aika rientänyt äkkiä. pe sitten ollaankin kesälomalainen. ootellut lomaa jonkin aikaa. viimeiset eväiden teot. ruokarahat saan sit elokuussa takaisin joskus. lomareissuja kehitelty jo tässä.