lauantai 8. toukokuuta 2010

hei

tein parit omat korttitekeleet tuossa kun tulin kyliltä. tänne tulee niistä kohta kuvia. sateinen la ollut. yhtä kirjettä ois tarkotus vielä kirjotella ja ehkä kasata kuorikin, tai sitten jättää huomiselle. keittoa söin ruoaksi. viides viikko jo alkaa ma harjottelussa. lehtiä luin aamusella. kelin pitäisi ens viikolla muuttua lämpöisemmäksi. huomenna äitienpvlounaalle ja mökille saunaan. telkkaa katon illan. 3d kuvista sain idean kun kävin askartelukaupassa, niin kiva ruveta tekemään noita kortteja. nämä kaksi oli kokeiluversioita. tästä lähin rupean enemmänkin tekemään niitä. noita 3d kortteja on kiva tehdä.

perjantai 7. toukokuuta 2010

hei

väsyttävä harjottelupv takana, kun en ehtinyt juurikaan muuta tekemään kun siivoamaan ryhmän tai turistien jäljiltä. kaikkia huoneita en kuitenkaan saanut siivoiltua. kävin piipahtamassa kirjakaupassa ja tiimarissa harj.päivän päälle. postit kuitenkin pitää katella tossa kohta puoliin,kivasti sain ainakin lopetusswappeja. niin voi laitella muille. maksoin vikan elísan laskun. nyt soneralta sitten laskuja oottelemaan. nyt pääsee vknlopun viettoon kuitenkin.

keskiviikko 5. toukokuuta 2010

hei

harjoittelupv sujui osaksi ulkosalla kauniissa säässä tehden pihatöitä. harjottelu pvn jälkeen kävin ostamassa äitienpvkukan cittarista ja tiimarista ihania hellokitty tarroja, jotka on vasta tulleet sinne. jumpalle meen kohta viimeisen kerran keskiviikkona. keskiviikon osalta jäädäänkin sitten jo kesätauolle. tääkin viikko mennyt nopeesti, enää pari päivää ois harjottelua niin sitten saa levätä taas pari päivää ja pe illan. kaunis keli tänään ollut ja melkein +15c mittarissakin ollut.

maanantai 3. toukokuuta 2010

hei

vaihdoin emailini ja siirsin sen gmailin eri osoitteeseen, vaan täällä ja facebookissa entinen osoite käytössä. päivä meni nopeasti ja haettua postista lisää kuoria sekä parit kortit. jääkaappikin lähti huoltoon,kun moottori hajonnut. ei pystynyt kodinkonehuolto korjaamaan sitä paikan päällä, varajääkaappi käytössä nyt jokusen päivän. osan tilaus vie 3-4 päivää eli ilmeisesti koko tää viikko on jääkaappipakastin huollettavana, soittelevat siitä puhelimella. koska saadaan takas. onneksi menee takuuseen,ettei tarvi itse maksaa. kaunis ilta.

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

heissan

kotiutunut olen mökiltä ja vaput olleet menneet. uutta viikkoa pääsen aloittelemaan. ja sitten onkin taas vajaa viikko, kun pyhä keskellä viikkoa. sateinen su hiukan ollut ja aurinkokin koittanut näyttäytyä. kasasin yhen kuoren tänään ja muuta postia sain aloiteltua. huomenna ostettava lisää swappikuoria. huomenna taas ois harjotteluun mentävä. saunottiin vielä tänään.