torstai 24. kesäkuuta 2010

hyvää jussia

olen tänään vaan käynnyt aamupvllä kotosalla ja kylillä, kun oli aika lääkärikeskukseen ja kävin uusimassa e-pillerien reseptin samalla. kaupan kautta ja postit hain kotoa. takas tänne mökille. nyt aaton aaton iltaa viettelen koneen ääressä ja kauniissa kelissä, aurinko paistelee. iltalenkki ja sit saunaan. huomenna sit ois grillausta ja saunomista myös ohjelmistossa. grillataan grillitassuja pääruoaksi ja sitten pottuja niiden kanssa tarjolla. nyt suljen koneen pikkuhiljaa.

tiistai 22. kesäkuuta 2010

heissan kukkuu

olin aamupvllä käymässä kylillä, kun äiskällä oli ylimäräiset verikokeet. postit hain ja kun sairaalalta oli kyselemässä tuloksia niin sairaalan pihassa törmäsin entiseen opeeni mäntän ajoilta, juttelin hetken sen kanssa ja toivotin kesää, kun oli jatkettava matkaa lidliin ja takas mökille. to aamulla mentävä taas jämsään kun gynen aika kymmeneltä. aurinkoinen ja lämmin pv. jätskiä oon nautiskellut ja postiin vein samalla kirjeitä,kun olin käymässä kylillä. lenkille ennen saunaa ja sit saunaan.

maanantai 21. kesäkuuta 2010

heipsan

olen tänään aamulla tehnyt lenkin ja purkanut aitan nurkalta yhen kukkapenkin pois. pari kirjettä ja kuorenkin sain aikaiseksi. ihana ilta-aurinko. lämmitän tässä saunaa parhaillaan. posti toi mulle 2 kirjettä ja lehden. itävallasta oli toinen kirjeistäni, jonne kirjottelen takas tässä jossain vaiheessa. yhen kuorenkin kasasin iltapvn puolella. kohta meen saunaan ja paistetaan taas makkaraa. sit illan viettoa vaan rauhallisissa merkeissä ja luen jonkin verran.

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

heipsan

oon autellut kivien kanssa ja kärräsin kivet mökin pihaan sekä autoin nostamaan yhtä kiveä. käytiin kattomassa oliko puut ajettu ja hallissa kaupassa. harmaa ja osaksi kylmä pv ollut tänään, tein pitkän lenkin. nyt illan koneella surffailen. saunaan jossain vaiheessa ja sitten katon telkkaa. huomenna ois kirjeiden yms...vuoro. tänäänkään ei ole ehtinyt, kun lenkin jälkeen lepäsin sängyssä jonkin aikaa. danielin ja victorian häät oli mielenkiintoiset. to gynen aika. jussiksi jo tekemistä.