lauantai 1. toukokuuta 2010

harmaa vapunpv

tässä on vapun pv lähtenyt harmaissa ja sateellisissa merkeissä käyntiin. kirjeitä pari olen saanut aikaiseksi. yhen kuoren ja yhtä kirjettä vielä ois aikomus jatkaa tän päivän aikana. pientä kurkkukipua tässä poden. sateisella säällä kai olen vilustunut. muuten ois voinut olla parempi vappusää. koitetaan tää kylmä vappu jotenkin sinnitellä. ilta menee tv:n ääressä ja huomenna kotiin. ma taas kutsuisi harjoittelu. illalla ois tarkotus saunoakin taas. tältä näyttää mökillä.

perjantai 30. huhtikuuta 2010

hyvää vappua

saavuin tänne mökille kahden jälkeen. harjottelupäivän sain päätettyä puoli 2 tienoilla. postia ja tekemistä ja lukemista on täällä kovastikin mukana. kovin on vain sateinen vappusää. ja kylmä sellainen. toivottavasti ei ihan koko vappua satais, mutta tosin ovat sitä luvanneet. sumuakin on täällä kovastikin. saunaa luvassa illan mittaan ja vissiin tulee makkaraakin syötyäkin. nyt meen slameja kirjoittelemaan ja saksaan kirjeen, sit jos ehtis kylpemään. päiväkirja tehty jo tältä päivältä.

torstai 29. huhtikuuta 2010

heipsan

Olen menossa kuudeksi vitikkalan koululle kevätnäytökseen, jonka jämsän naisvoimistelijat järjestää. tänään ollut harj. rauhallinen päivä. huomenna on vappuaatto ja vielä yks pv harjottelua tältä viikolta. sitten meen mökille tästä harj.pvn päälle. nyt kuudeksi vitikkalaan tosin. posti toi toverikuu lähetyksen ja swappikuoren. kuoria katellut vknlopuksi valmiiksi, kaks slami ja yhen sekalaisen. saa rästejä jonkin verran pois. kohta meen lukaseen muut päivän postit. viiden jälkeen lähen käveleen.

keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

hei

Kaunis aurinkoinen ke päivä ja kivasti tullut ainakin tiistaina postia sekä tänäänkin ainakin lehtiä. jumpalle oon menossa vielä ja huomenna se kevätnäytös iltasella vitikkalassa,paljon on esityksiä ja mehutarjoilua luvassa. päiväkirjat työssäoppimisesta jo on ajantasalla. meen jotain naposteleen kohta ja sitten jo melkein jumppakuteet onkin puettava niskaan. mukava vknloppu on ainakin tulossa, saa mennä rannoille nauttimaan vapusta ja luonnon rauhasta.

maanantai 26. huhtikuuta 2010

moi

Tosi lämmin vappuviikon alku, mittarissa melkein +15c astetta lämmintä. huomenna ois tarkotus mennä saunomaan mökille. Jumpalle lähen kohta. Postia vein aamulla ja postille yhen paketin tai lahjan iltapäivällä sekä synttärikortin. kohta jumppakamat niskaan ja kamat mukaan. Oottelen jo kovasti vappua. lettuja tuli äsken syötyä ja telkkaa kattelen illan. kesä tekee tosiaan tuloansa.

sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

heipsan

Aamusta istuin koneella jonkin aikaa. Herättyäni kävin kaupassa ja pyörälenkillä. Ihana sää ulkosalla. Tultuani hiukan siivoilin ja söin sekä tein lettutaikinan. Jossain vaiheessa kohta pitäis lähtee paistelemaan lettuja. Sit kirjottelen parit kirjeet ja rentoudun loppuillan. Huomenna sitten aloittelemaan kolmatta harjoitteluvka ja vappuakin tässä ootellessa. Tänään iltasella tulee kateltua vissiin x-factoria ja jotain muutakin. Vaatteetkin pitäis katella huomiseksi. Lämpöisempään suuntaan sää on menossa.