lauantai 22. toukokuuta 2010

heipsan

Olen ollut kotona noin puoli yhdestä asti ja meen viideltä auttelemaan vielä kahvituksessa hiidenkirnuun toisen porukan yöttömän yön festivaalin takia. siivoiltua sain huoneita kuntoon toiselle ryhmälle yhdessä siivoojien kanssa sekä yhden talon asukkaan. kaunis sää,vaikkakaan ei enää ole hellelukemia enää. ti vapaana korvauksena tästä päivästä. ma kuitenkin menen siivoilemaan harjotteluun ryhmän jälkiä.

perjantai 21. toukokuuta 2010

heissan

Hellettä vielä tää pv ja tilapäisesti viilenee sää. tänään vielä auttelemaan kahvituksessa. ja sitten huomisen jälkeen kun ilta aherrettu hiidenkirnussa niin voi viettää su lepopäivänä. ens viikolla sitten vapaana tiistai tai joku muu pv. kaunis aurinkoinen keli ollut. kävin uimassa. pitää katella vaatetta mitä laittaa päälleen, mutta farkuissa todennäköisesti vitikkalaan. laitan nyt parit kortit valmiiksi asti,kun kahdella valmistujaiset jo ens viikon aikana. huomenna on sutinapv.

torstai 20. toukokuuta 2010

hei

olen tänään ollut huoneiden siivouksen kimpussa, kun ryhmä saapuu tän illan aikana sinne.

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

award

suur kiitokset katalle tästä tunnustuksesta! olen ikuisesti kiitollinen! tykkään tosi paljon tosta kuvastakin.

hei

Loppuviikosta taas huomisiltana täyttää harjottelupaikan ryhmä, jolla esitys vitikkalassa pe-iltana. niin sinne pitää mennä auttelemaan. tänään tein sen takia lyhyemmän päivän. kaunis sää, istuskelin asunnon takapihalla nauttimassa jätskiä ja vein pyykit narulle kuivumaan tai siis lakanatkin sinne. meen nauttiin kohta jotain välipalaa ja sitten askartelemaan kiitos swappia decon palauttajalle. sekä yhen yllärikuoren ja kirjottelemaan kirjeitä. ilta menee tv:n parissa.

tiistai 18. toukokuuta 2010

heipsan

Kuudes harjoitteluvk on jo kääntymässä kohti loppuvka. tänään sateellinen pv, mutta huomenna lisää luvassa hellettä. tänään pv sujui oikein mukavasti. elias hämäläinen lauloi kivasti x-factorissa, vaikka en kauheasti sitä katsonut, mutta jossain määrin kyllä. saunassa nyt olen mökillä. kirjottelin top päiväkirjat. oottelen jo kovasti arviointiajankohtaa ja kesää. nauttinut tänäänkin jätskiä.

maanantai 17. toukokuuta 2010

heipsan vaan

olen tänään ollut pihahommissa harjottelussa loppupvn kauniin ja lämpimän kelin takia. oli aika hikistä puuhaa, sain kuitenkin tehtyä muutakin kuin vaan ulkohommia. kävin nauttimassa jätskiä verannalla ja join janooni limsaa. oikein lämpöinen pv ollut. tää viikko loppuun pitäisi nipistää harjottelussa ja sitten kaksi seuraavaa, joten ei enää kovin paljoa ole sitä jäljellä. nytkin vielä paistaa aurinko kauniisti ulkosalla. tv:tä katon kohta.

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

heipsan

Aamusta kävin lenkkeilemässä ja tulin takas yhdentoista tienoilla. koneella olen ollut ja katellut sähköpostejani. sunnuntaikin on oikein kaunis, vaikka aamusta oli viileää, kun ei paistanut aurinko ja satoi muutama ripaus vettäkin. ukkostanut ei kuitenkaan ole vielä. nyt on aivan oivallinen keli ja kuumaa ulkosalla. huomenna taas harjoitteluun. kuudes viikko olisi alkamaisillaan. kotiin tänään, saunoa täällä vielä aion.