perjantai 30. heinäkuuta 2010

hei

tulin tänään kotiin ja nyt alkoi satamaan, jonku ajan päästä kai ukkostamaankin kun taivas veti harmaaksi. sain silitettyä vaatteet ja laitoin verannan ovenkin kiinni. kun täällä jo tuuletettu riittävästi. nyt voi olla hyvin täällä kotona,kun  tuuletettu ei oo niin tukala olo. koneelle tulin sit. laitoin vaatteet kaappiin jokin aika sitten. iltapalalle kohta lähen. retkikuvani siirsin tikulle.

maanantai 26. heinäkuuta 2010

heissan

olen tänään huhkinut melkein kolmen kympin helteessä taas hommia. tai siis marjassa ollut aamusella. uinut parikin kertaa tänään ja saanut ystävälleni postia aikaiseksi. huomenna menossa taas kotia kohti ja sit ke aamuna ois tarkotus saada siivottua asuntomme, kun aikaa siitä,kun on viimeksi siivoiltu. telkkaa katellut ja saunonut eilen. tänää ei jaksa helteessä saunoa.

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

heissan

Eilen olin mustikkametsässä aamupvn aikana. tänään siivosin rasioihin mansikat, koska aamuyöstä sato ja ukkosti niin kovasti ettei ois voinut lähteä aamusta keräämään. nyt jo paistaa aurinko. kotonakin eilen käväsin ja hain postia. muutamia posteja on nytkin vuorossa sitten kun on syöty lounas.uimassa en oo enää muutamaan päivään tarennut käydä. loma alkaa vetelemään viimeisiä.