lauantai 10. huhtikuuta 2010

heissan

Olen ollut aamusta ulkosalla käymässä kaupoilla ja lenkilläkin samalla. Iltapäivällä vielä kävin sonerapisteessä citymarketissa, kun mokkula sopimus menee elisalta umpeen 2 viikon päästä niin uutta mokkulaa kävin kyselemässä. laite tulee soneralta postin kautta, koska sopimus astuu voimaan 2 vkn päästä. kaunis sää ollut ja reppu jo valmisteltu harjoittelua varten. ylimääräiset kansiot vaan pois. ettei oo kauheeta painoa,kun kunnon koulua ei ole harjottelun jälkeen enää.

perjantai 9. huhtikuuta 2010

heissan

Uimassa olin tänään ja kiertomatkaesitykset oli aamusella. telkkaa kattelen ja postit lukasin. soneralta ois kateltava kohta mokkulaa, kun elisan sopimus menee umpeen. maajusseja kattelen samalla. valmistautumista ma varten ois harjotteluun. harmaata säätä pidellyt.

torstai 8. huhtikuuta 2010

heipsan

Tänään onkin väsyttävä päivä takana, kun aamusta olen tehnyt koulussa ensin n. 11 asti kiertomatkaa ja kotosalla vielä pakersin loppuun jotain 4 tuntia, mutta nyt on esityskunnossa. tänään ei ollut jumppaa, mutta muuten ok päivä takana. enää huominen ja sitten onkin luvassa harjoittelua jo ma. onneksi saa vknlopun levätä ja olla tekemättä koulujuttuja ja valmistautua harjoitteluun. postia ei juurikaan tänään tullut ja muuten ei ihmeempiä oo tapahtunut päivän aikana. huomenna taas pääsee vapaille.

tiistai 6. huhtikuuta 2010

hei

tääkin pv on alkanut hieman sateisissa merkeissä. aattelin näyttää teille uuden luomukseni, jonka tulin ostaneeksi viime viikolla tampereen reissusta. tykkään ite tosta hupparitakin väristä. tänään kastuin likomäräksi koulusta tullessani, kun sain vettä just parahiksi sillon niskaani, joten kaikki vaatteet laitoin kuivumaan ja otin suihkun tultuani kotiin. nyt on kuivia vaatteita jo onneksi päälläni.koulujuttuja tein parisen tuntia, jonka päälle oon vaan tässä nyt muuten istunut koneella ja lukenut sähköpostia jne.. postikin muisti mua tänään, kiva niin. ei ihan tyhjä pv ollut. kovasti tosin ite vein postia. ilta kuluukin sitten tv:n parissa ja ehkä muuten vaan oleillen. tänään kun ei ole jumppaakaan. laitan toverikuu postini eri sivulle ihan kohta, viime viikolta.

maanantai 5. huhtikuuta 2010

hei

Olen tänään kirjotellut suskille kirjeen kuoreen. Kävin myös mökillä ja syömässä ulkosalla. muuten ollut aika harmaa keli. pienen lenkin tein kolmen tienoilla ja saunoin viiden maissa. kiertomatkaa tein hetken ja kattonnut samalla telkkaa. huomenna ois taas koulupv luvassa. lyhyt viikko, ja viimeinen ennen harjoittelua. kivasti ois postia tossa huomenna laatikolle. jumppa keskiviikkona, tänään jäi pois pyhän takia. huomenna anakin opastusta ois luvassa. huomiset kuteetkin ois kateltava.

sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

heissan keikkaa

täällä on tänäänkin sateinen keli ja ulkona olen vähän käynnyt. kuoria olen ahkerasti kasaillut tänään paritkin kappaleet. yhen ainoan kirjeen ja yhen kirjeen olen kirjoitellut loppuun. swapparit listaan pitää mennä päivittelemään, joka ei ole todellakaan oikein ajantasalla, mutta niillä mennään miltä lista näyttää päivitykseni jälkeen. lettuja ilmeiseti iltapalana tänään. eilen olen saanut lisää uusia ulkolaisia k-kamuja. kolmelle nyt pitäis kirjotella postia.