lauantai 29. toukokuuta 2010

moro

Katsastin wilman  niin kaikki kurssit siellä läpi, ei ollut yhtään sk merkintää eli suoritus kesken suomeksi sanottuna. ostin pienelle prinssille kortin ja yhen valmistujaiskortin vielä. Serkkuni eli äidin kummipoika sai eilen pienen pojan vaimonsa kanssa. Lähen lounaalle ja sitten hetkeksi rustailemaan kortteja ja kirjeitä, ainakin nyt on aurinkoinen keli. illalla menoja. huomenna mökille vissiin.

perjantai 28. toukokuuta 2010

heissan

Tää harjoitteluvk alkaa olla kasassa ja enää ens viikko hommia. sit oonkin jo ansainnut lomani. kirjeitä sain kolme tänään. päivä sujui oikein mukavasti harjottelussa, ryhmä saapu illan aikana. sateinen pv ollut. sään pitäisi alkuviikon jälkeen muuttua kauniimmaksi. huomenna ei oo pvvuoroa harjottelua, pelkkä kahvitus eli joku kolme tuntia vaan hommia. lomafiilikset vaan kasvaa entisestään. loput valmistujaiskortit pitää rustata.

torstai 27. toukokuuta 2010

moro

Posti ei tuonut tänään kun sinäminän. tääkin viikko paukutellut menemään kamalaa vauhtia. annoin ohjaajalle tänään arviointilapun täytettäväksi, kun opettaja tulee ens viikolla. ens viikolla onkin jo vika viikko harjottelussa. vaivaiset 6 päivää enää harjoittelua. harmaa sää on kovin ulkosalla. huomenna onkin jo pe. tänään mun yhen kirjekamun on pitänyt saada postia,en tiiä tosin missä kiikastaa hesaan kun olen jo monta viikkoa sitten kirjotellut,eikä oo postia kuulunut. harmi,kun salkkarit jää tän kokonaisen viikon jälkeen maanantain jakson jälkeen kesätauolle, uusintoja ei tuu kateltua.

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

heipsan keikkaa

Harjoittelu vetelee kauheaa vauhtia menemään. Enää ois 7 päivää jäljellä. sitten jo lomalle. ootellut sitä kovasti. uusia kuvia innoissani taas napsin ja kuvasin toverikuu lähetykseni, mutta ne kuvat laitan tänne kohta. enää tällä viikolla ois kaksi päivää harjoittelua ja la illan kahvitus, mutta la illan tunnit sijoitetaan muualle. kuitenkin la pv vapaana,että ehtii rentoutumaan ja saa nukkua. harmaa sää on kovasti ollut. salkkareissa vika kokonainen viikko menossa. harmittaa,että jää tauolle. uusintoja niin kauheasti en kattele.

tiistai 25. toukokuuta 2010

moro

Kauan kestikin jääkaappi, ei saatu entistä takas kun oli jotain putkistovuotojakin. tänään toivat tehtaalta tulleen uuden jääkaapin kodinkonehuollon tyypit. tänään tuli ostettua x-factorin finalistien cd. kotosalle meni pv mukavasti. tihkusadetta ollut aika ajoin tänään, muuten aurinko paistanut. huomenna ois taas harjoitteluun suunnistettava. ei enää kauaa kesälomaan.

maanantai 24. toukokuuta 2010

heissan

Soneran kaapelissa jotain häikkää, kun jouduttiin laittamaan boksi digitv:n lisäksi avuksi. Signaalit liian heikkona. Käski soittamaan soneralle, jos vielä temppuilee.Harjoittelupv takana ja huomenna ois tiedossa kotipv, kun la olin harjottelussa. Sadellut tänään ja kävin kaupassa kun tulin kotiin. lehdet kerkisin aamulla lukemaan. nyt koittaa aurinko paistaa aika ajoin. elintarvikealan mahdollisesti uhkaava lakko ei taas ole kiva asia, kun entisen jäljiltäkään ei ollut kunnolla leikkeleitä kaupassa. siivoilin huoneita ryhmän jäljiltä tänäänkin.

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

heissan

olen ollut tänään mökillä ja saunonut siellä. tein yhen kirjeen ja jatkoin heinolaan kirjettä. laskuja makselin. sateellinen pv ollut. tänään vapaana, mutta huomenna taas ois harjotteluun suunnistettava. ja sitten seuraavan kerran ke. nukuin aamulla suunnilleen puoli kasiin, sain sastamalaan sillon jatkettua kirjettä.  eilen olin aika myöhäiseen kotosalla. ti saa levätä koko päivän.