lauantai 10. heinäkuuta 2010

heissan

olen tänään aamulla ollut paitaostoksilla sekä kävin mattopyykillä. illan olen katellut tangomarkkinoita. huomenna en tiiä mitä kivaa keksis.tänäänkin ollut ihan helteinen pv ulkosalla.sängyllä istuskelen ja surffaan netissä. iltapalan söin ennen yheksää ja muuten ollut kotosalla. nukkumaan käyn kohta puoliin. ikkunat nytkin auki mulla. oon kotona jälleen.

perjantai 9. heinäkuuta 2010

heissan

eilen olin kattomassa kesäteatterissa albatrossi ja heiskanen, ja su oon taas ehkä menossa kesäteatteriin. pari viikkoa ollut tosi helteisiä. eilen illalla tuli uiskenneltua jaatilassa. menossa ens viikoksi takas mökille, kun superhelteinen viikko tulossa. jätskiä tullut nautittua ja tänään ostettiin litra mansikoita toisilta jämsänkosken markkinoilta kotona syötäväksi. säillöntämansikat myöhemmin. kaunis ilta on. huomenna kaupoille. koneella oleillut.

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

heipsan keikkaa

olen tänään kirjotellut yhen kirjeen ja eilen yhen. oltiin eilen hämärässä nukkumaan mennessäkin, kun eilen jyrisi ukkonen ja satoi. niin sähkötkin meni poikki. tänään hitusen sadellut.kunnon ukkoset meni ohi ja sitten ruokaakin pian tulossa. kotiin meen tänään, koska huomenna kesäteatteriin ois mentävä. uimaan vissiin vaan meen. eilen tuli uitua. kohta ruoka-aikakin. nyt paistelee aurinko.

maanantai 5. heinäkuuta 2010

hei

kävi tänään kylillä viemässä postia laatikkoon ja sitten kaupassa. kastelin kukkia kotosalla. hain postit omasta laatikosta. hellepv tosiaan ollut ja sitten ollut mökillä. tosi kuumat olosuhteet,talvella saa kuitenkin taas kitua kylmässä jne...saunaan piakkoin ja sitten illan viettoa luvassa täällä mökillä. kaunis ilta on mökillä. kattoo kuinka yön saa taas nukuttua, kun ovi ollut päivän auki.

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

heipsan

olen tänään aamusta postitellut yhen kirjeen ennen mökille lähtöä, jonka sain eilen loppuun asti. kaunis ja helteinen sää jatkunut. kuitenkin käsiä ja niskaa polttelee, kun paloi sitten toinenkin käsi lenkillä eilen illalla. 4 yötä olin kotosalla nyt takas mökillä. saunomista ja kaikkee kivaa luvassa.to kesäteatteriin meen kattomaan albatrossi ja heiskasta. nyt kello käy iltaa kohti.