perjantai 16. heinäkuuta 2010

hei

olen tänään aamusta käynnyt ostamassa eurovision contents song laulajien cd;n ja maatista hain hesan junaliput. mökille tulin iltapäivästä ja saunomaan kohta matkalla.sit telkan kattelua. pari yötä täällä, kun ma aamuna sinne hesaan. vielä yks kesäteatteri reissu tänä kesänä vissiin tiistaina. hiostava keli nytkin,vaikka illalla tuli vettä kuin saavista kaatamalla ja rännit veti vettä yli. sai 6 saavillista tai astiallista kasteluvettä suunnilleen. tosin kosteutta vaan tuli, kukat ja nurmikko sai myös vettä. tänään ollut melkein +30c lämmintä taas.

torstai 15. heinäkuuta 2010

hei

tää pv meni muuramessa uiden,savusaunoen ja syöden muurinpohjalettuja. kotiin tultua alko satamaan vettä kaatamalla. muutamat kortit kirjotin tossa. parille ystävälleni. huomenna meen ostamaan junaliput hesaan. kohta iltapalalle ja sit laitetaan sykkeen kortti tanssiorkestereiden keräilykansiooni. tulee tosiaan kun saavista kaatamalla tota vettä.

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

heissan

kävin tänään postissa merkkiostoksilla ja sitten käytiin torilla ostamassa mansikoita. säilöin ne. paistoin lettuja ja korjasin yhen napin housuista. parille uudelle kirjekaverille kirjottelin. huomenna menen enoni ystävän mökille ja saunotaan siellä. pe sitten pariksi yöksi omalle mökille, kun ma lähen hesassa käymään. tänään on ukkostanut ja satanut jonkin verran. laskujakin sain maksettua tänään jokusen.

maanantai 12. heinäkuuta 2010

heissan

olen tänään aamulla tehnyt puita vähän aikaa ja uinut sen päätteeksi. vaasaan kirjotellut postia ollut mökillä. mittarissa +30c ja ylikin täällä. aurinko paistelee kivasti ja sitten tosi lämmin ja kuuma pv on. nestettä tänäänkin juonut kovasti ja sitten nettailut kovasti koneella. kauheasti ei jaksa lenkkeillä kun liian kuumat kelit niille. tää ilta vielä mökillä.

sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

huh hellettä

hikinen pv tänäänkin ollut, kuumempi mitä eilen olin mittarissa.pari yötä oon mökillä. ti taas kolmeksi yöksi takas kotiin, kun meen kattomaan kesäteatteria mutta nyt eri paikkaan kuhmoisiin. sit to enon ystävän mökille käymään ja pe aamuna äiskällä hieroja. siihen asti kotosalla oon. hikiset oltavat täällä sisälläkin. iltaa jo menossa su puolella. kaunis ilta-aurinko on täällä. vielä jatkan yhtä kirjettä.